News

... In curand
Cere oferta

Diplome - CertificariAbout us

ALUMINIUM PROMOTION Co.

Nascuta din NEVOIA de a oferi pietei romanesti produse la standardele civilizatiei actuale , dezvoltata din PASIUNEA pentru un domeniu nou si incitant , mentinuta in top prin CALITATEA lucrarilor executate .

Iata pe scurt , istoria celor 12 ani de activitate a companiei ALUMINIUM PROMOTION , istorie inscrisa si in imaginea de azi a Bucurestiului.

Infiintata in 1994 de catre Roxana Constantinescu , ALUMINIUM PROMOTION s-a axat de la inceput pe executia si montajul elementelor de inchideri exterioare din aluminiu .

Ca membru fondator al “Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta” compania noastra a promovat si dezvoltat productia de tamplarie din aluminiu si pereti cortina, a incurajat recunoasterea pe plan national a meseriei de producator si montator de tamplarie aluminiu si pereti cortina. De asemenea Aluminium Promotion a specializat personal tehnic in atelierele pilot ale companiei.

Prin perseverenta si profesionalism a demonstrat superioritatea calitatii sistemelor de tamplarie din aluminiu, deschizand drumul utilizarii acestor materiale in Romania. Succesul firmei este demonstrat atat prin orientarea catre nevoile clientului cat si prin lucrarile realizate la un nivel tehnic superior.

Societatea noastra este cunoscuta drept un profesionist capabil sa ofere o gama larga de solutii si servicii. Sisteme de tamplarie, pereti cortina, luminatoare sau fatade ventilate sunt realizate de un personal profesionist, in atelierul propriu, dotat cu masini si utilaje specializate.

Societatea noastra are stranse colaborari cu firmele Compostella Alluminio si cu grupul Aluminium Alliance.

Grija pentru detaliu si atentia acordata calitatii, precum si lucrarile complexe executate in intreaga tara, la un nivel tehnic si estetic deosebit, recomanda Aluminium Promotion pentru standarde exceptionale capabile sa satisfaca orice capricii ale imaginatiei.

Rigoarea si acuratetea cu care este respectat proiectul de arhitectura, precum si precizia executiei reprezinta punctele forte ale firmei noastre.

Aluminium Promotion a primit certificarea sistemului de management al calitatii –conform ISO 9001 :2001 , precum si a sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale , conform OHSAS 18001 :2004 , confirmand astfel mentinerea standardelor de calitate la cel mai inalt nivel si grija permanenta acordata conditiilor de munca a personalului.

Intotdeauna prompti si eficienti, echipa Aluminium Promotion ofera termene de executie performante, garantie de 5 ani pentru lucrarile executate, iar furnizorii garanteaza sistemele utilizate pentru 30 de ani.  More |   Contract

designed by T-design